inlog01


Petstages.nl-direct-alle-producten

NIEUW!


HuggleHound Knotties  

NIEUW!


HuggleHound Fleece matten  

NIEUW!

Bionic producten kunnen tegen een stootje

NIEUW!

NINA OTTOSSON PUZZLE GAMES & TOYSPetstages ontwikkelt en produceert bijzondere en vernieuwende producten voor hond en kat, die aansluiten op de diverse stadia van een dierenleven.

OVER ONS:
hondmetspeelgoed


Petstages
  en Outward Hound ontwikkelen en produceren bijzondere en vernieuwende producten voor hond en kat, die aansluiten op de diverse stadia van een dierenleven.
Een team van designers, adviseurs en marketeers creëert op deze wijze kwalitatief hoogwaardige, veilige en duurzame producten voor honden en katten van alle leeftijden.
Leuk om mee te spelen en tevens nuttig speelgoed.

 

 

De duidelijke verpakking van Petstages/OWH informeert je over de producten en maakt je bewust van de behoeften van je dier. Door uitgebreid onderzoek en productontwikkeling zorgt Petstages/OWH voor een groot assortiment honden- en kattenspeelgoed, dat telkens weer uitgebreid wordt met vernieuwende producten. Hierbij wordt goed gekeken naar de wensen en behoeften van zowel baasje als ook van het dier.

Je vindt onze producten in de dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt.

Petstages en Outward Hound wordt in Nederland gedistribueerd door ETI bv.
Als u een retailer bent en geïnteresseerd om de Petstages producten ook bij u in de zaak te verkopen, neem dan per e-mail contact op met ETI B.V.: info@petstages.nl

Petstages wordt in Nederland gedistribueerd door ETI bv.

 

 

 

 

Email deze pagina Email deze pagina